Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

DE VOORDELEN VAN GROENTESAP ♥ - BETTIEbook

DE VOORDELEN VAN GROENTESAP ♥

Sinds een paar weken juice ik de lekkerste groentesappen. Ik heb namelijk nieuwe recepten. Deze heerlijke groentesappen zijn samengesteld door gezondheidscoach Chantal Soeters, www.chantalsoeters.com  en helemaal afgestemd op bepaalde thema’s als Hormoonbalans, Anti-griep, Detox etc. Voor het samenstellen van de sappen heeft ze goed gekeken welke groente en fruit elkaar versterken zodat de sappen nu nog meer bieden. Je begrijpt, ik was al fan van mijn eigen sappen, maar ik drink er nu soms twee per dag. Zo fijn en voedzaam zijn ze!  Ik ga proberen om mijn oude belofte weer op te pakken en met enige regelmaat een nieuw recept te posten waar ik, naast de ingrediënten, ook zal ingaan op de specifieke voordelen die dat sapje met zich meebrengt. Maar dat voor een volgende keer. Voor vandaag dan nog 1 keer alle voordelen van juicen op een rijtje:

  1. Makkelijke manier om je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen.
  2. Je krijgt snel grote hoeveelheid vitaminen, mineralen, enzymen en antioxidanten binnen. In 1 juice zit meer dan 1 kg groente & fruit
  3. Juicing geeft focus en energie. Het groene pigment in een groene sap, chlorophyl, helpt transport van zuurstof naar je spieren, weefsels en organen, hersenen en cellen. Je krijgt hierdoor meer energie en je kunt je beter concentreren.
  4. Juicing stimuleert het ontgiftingsproces en helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam.
  5. Juicing geeft een stralende huid. Door betere afvoer hopen afvalstoffen zich niet op.
  6. Juicing ondersteunt je gewichtsverlies oa omdat het je stofwisseling stimuleert en je suikerbalans helpt reguleren.
  7. Juicing draagt bij aan een gezond PH-niveau omdat het de PH-waarde in ons lichaam kan verlagen. Hierdoor zijn we minder vatbaar voor ontstekingen, infecties en bacterien.
  8. Juicing verbetert je algemene gezondheid

Happy Juicing!