Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

TOP 5 KOOKBOEKEN - BETTIEbook

TOP 5 KOOKBOEKEN

Een nieuwe rubriek binnen BETTIEbook: De inspiratie top 5. Deze week trap ik af met mijn kookboeken top 5. Veel van de maaltijden die ik op tafel zet komen uit deze kookboeken. Wat deze kookboeken allemaal gemeen hebben is dat ze bestaan uit easy en verantwoorde recepten. Op het bakboek na dan. Maar dat mag ook wel eens…lekker zondigen.

 

KEET SMAKELIJK

keet smakkelijk

Dit kookboek heb ik al inmiddels al wat jaartjes en ik blijf er uit koken. Dit super kinderkookboek staat vol met makkelijke en gezonde recepten. De gerechten hebben namen als drakenstaarten en gestampte dop hertjes en elk recept is voorzien van een leuk inleidend verhaaltje en een mooie foto. Echt een must have als je kids hebt.

Te koop bij bol.com: Keetsmakelijk

 

DE GROENTEBIJBEL

groentebijbel

Zoals ik al eerder scheef, een onmisbaar kookboek voor iedere kok. Alles wat je moet weten over groente staat hierin. Van herkomst, seizoen tot aan recepten.

Te koop bij bol: De Groente bijbel

 

DELICIOUS, HET BAKBOEK

delicious bakboek

Een boek met 132 te lekkere zoete gerechten als cake, koekjes, taarten, zoete broodjes en toetjes. Het ene recept is nog lekkerder dan het andere.

Te koop bij Bol.com: Delicious, het bakboek

 

HET VOEDSELZANDLOPER KOOKBOEK

voedselzandloper, het kookboek

Een kookboek vol met heerlijke verantwoorde gerechten. Dit kookboek laat zien dat gezond en lekker eten absoluut samengaan. Het boek is handig opgebouwd uit ontbijt, lunch, voor, -hoofd, en nagerechten. Ik ben met name fan van de tussendoortjes. Hoe lekker om verantwoord te snacken! Ik heb laatst de choc-pindakaas fudge gemaakt en deze is echt een hit hier thuis. Handig zijn alle weetjes die in het boek zijn opgenomen.

Te koop bij bol.com: Het voedselzandloper kookboek

 

(H)EERLIJK

IMG_3567

Ook hier heb ik laatst al wat over geschreven en deze mag echt niet ontbreken in mijn top 5 aangezien ik hier heel veel inspiratie uit haal en ook min 1 keer per week uit kook. Staat vol met lekkere en gemakkelijke recepten die ook nog eens heel verantwoord zijn.

Te koop bij Bol.com: (H)eerlijk