Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

WIN DIT FANTASTISCHE KOOKBOEK...DE GROENTEBIJBEL - BETTIEbook

WIN DIT FANTASTISCHE KOOKBOEK…DE GROENTEBIJBEL

 

Gisteren was ik bij het Mari Maris Diner in Restaurant Fleurie dat was georganiseerd ter promotie van haar boek: De Groentebijbel. En ik kan je vertellen, het is een echte groentebijbel. Een must in elke keuken. Naast een beschrijving van de groente, info over het seizoen en hoe deze groente te verwerken staan er ook tal van recepten bij. En….. wat ik heel handig vind, waar deze mee te combineren. Uiteraard is er ook een seizoenskalender in opgenomen en veel basisrecepten zoals die voor een vinaigrette, een runderbouillon en croutons. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom dus.

 

Maar omdat ik het zo te gek vind dat jullie mij allemaal volgen geef ik mijn gesigneerde exemplaar weg. Wat moet je hiervoor doen? Niet zoveel. Deel dit bericht op Facebook en vertel mij wat jou favoriete groente is waar ik een volgend recept van moet maken.

 

Volgende week dinsdag maak ik de winnaar bekend.

Groentebijbel Groentebijbel Groentebijbel